Usuwanie pracownika z kontekstu

Aby usunąć użytkownika należy zalogować się, otworzyć Panel Użytkownika i wybrać symbol usunięcia obok nazwy użytkownika, jak oznaczono na obrazku poniżej

UsuwaniePracownikaZarzadzanieProjektami

Jednocześnie warto zauważyć że pracownik może kontynuować dostęp do programu, jak również uczestniczyć w innych kontekstach, do których został zaproszony, jak również tworzyć własne konteksty.